Autogén tréning

Váradi Csilla autogén tréning

Az autogén tréning egyfajta relaxációs módszer, az egyik legelterjedtebb stresszoldó technika. Segítségével a szervezet önregenerálódási folyamatai felélénkülnek, enyhülnek a krónikus stressz tünetei. Rendszeres gyakorlásával kiegyensúlyozottabb testi, lelki és szellemi állapotot érhetünk el. Nagyszerűen működhet alvászavaroknál, kiégés esetében, túlpörgetett életmódnál. Emellett a teljesítménynövelésben is eredményeket produkálhat alkalmazása.

A technika elsajátítása kb. 12 hét (heti 1 alkalom), melyet a napi 2-3 gyakorlás (3-5 perc), és annak írásos nyomonkövetése, naplózása egészít ki. A módszer megtanulása történhet egyéni vagy csoportos módon. Utóbbi esetében a technika elsajátításán, vagyis a relaxált, lazult állapot automatizálásán van a hangsúly, de önismereti élményekkel is gazdagodhat a résztvevő. A módszer megtanulásával nem csak a jelenben érhető el stresszoldó és energizáló hatása, hanem az a későbbiekben is bármikor használható, alkalmazható. 

Jelentkezés:
Az egyéni forma bármikor elkezdhető, akár online, akár személyesen. Autogén tréning csoportokat online és személyesen Budapesten (igény szerint Kecskeméten, Tiszakécskén, vagy más településen is) folyamatosan indítok, amint betelt a létszám (5-8 fő), ehhez kérlek küldd el jelentkezésed a varadijcs@gmail.com email címre!

Néhány visszajelzés AT csoporttagoktól

"Autogén trainingre jártam Csillához. Elképesztő, hogy a tanfolyam megtanít a test tudatosabb érzékelésére. Azóta minden nap alkalmazom a módszert és tényleg nyugodtabb az életem, csak ajánlani tudom! Azt pedig külön köszönöm Csillának, hogy a 3 hónapos tréning közepén beköszöntő karantén idején is megfelelő rugalmasságot mutatott, fenntartotta az órák zavartalan működését már online formában."
Helga
"3 gyerekes anyukaként eléggé túlstresszeltem az életem, ideges voltam, kiabáltam. Már az első óra után rájöttem nagyon sok dologra és miután magamban rendbe tettem a dolgokat tudatosan másképp csináltam a dolgokat. Nagyon sok mindent megtudtam magamról, amit eddig is tudtam csak elsiklottam felette. És miután magamban rend lett a tréningnek köszönhetően, másképp állok a családomhoz, emberekhez. Negyed annyit sem stresszelek ami erősen pozitív hatással bír az életünkre. Illetve apróbb dolgokat, mint pl egy kisebb fejfájás el tudok mulasztani a tréning technikáját alkalmazva."
Nóra
"Autogén tréningre jártam Csillához. Maga a módszer nagyon tetszett. Csilla számomra szakmailag hiteles, emberileg inspiráló. Bátran ajánlom!"
Judit
"Nekem sokat jelentett.Megtanultam kezelni a különböző stresszhelyzeteket.Sokkal könnyebben,lazábban veszem a dolgokat.Nyugodtabb vagyok.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.A csoport is nagyon jó volt,a végére már szinte egy kis család voltunk.Köszönöm Csilla a lehetőséget!"
Évi